Puur ik

Aanbod

Puur Ik heeft een divers aanbod van trajecten. Wanneer je klachten of spanningen ervaart die al langer aanwezig zijn of die veel invloed hebben op je leven, is het normale psychosociale traject aan te raden. Door tweewekelijkse gesprekken, is er veel ruimte om het ontstaan van patronen te onderzoeken en te kijken welke invloed dit heeft op je leven. Tussendoor kan er geoefend worden met nieuwe patronen, die voorzichtig geïntegreerd kunnen worden.

Wanneer de klachten niet al te veel je leven beïnvloeden, of als je geen zin hebt in een lang traject, maar wel inzicht wil krijgen in je patronen en jezelf een stukje verder wil ontwikkelen, kun je de DeepDive volgen. Hierin gaan we op zoek naar jouw patronen, waar deze vandaan komen en in hoeverre deze nog helpend zijn. We gaan op zoek naar je behoeften en kijken waar je, waar nodig, je patronen kan aanpassen.

Het psychosociale traject of de DeepDive kan vervolgd worden met het jaartraject. Patronen zijn vaak hardnekkig. Door er soms weer even bewust bij stil te staan, voorkom je dat je na een tijd weer in je oude patronen vervalt. Uiteraard hoeft dit niet. Er kan ook altijd weer contact opgenomen worden wanneer het na een tijdje toch weer even wat minder blijkt te gaan. En mogelijk gaat het blijvend heel goed. Een jaartraject kan ook zonder voortraject gevolgd worden. Soms is het fijn als er laagdrempelig even iemand met je meekijkt. Wanneer je advies wil voor jouw situatie, kun je altijd even contact opnemen.

Een groepsdive is een mooie eerste kennismaking met psychosociale therapie of een verdieping in je persoonlijke ontwikkeling. Hierbij gaan we minder de diepte in per persoon, maar krijg je een uitleg over patronen. Tussendoor krijg je de ruimte om stil te staan bij jouw eigen patronen en maak je korte opdrachten. Het is aan jou wat je hiervan voor jezelf houdt of juist wil delen. Van elkaar kun je veel leren.

Patronen kunnen veel invloed hebben op je eigen leven, maar ook in je relaties. In een relatie komen twee mensen met verschillende patronen en triggers bij elkaar. Dit kan snel tot een vicieuze neerwaartse spiraal leiden. Door je eigen triggers en die van de ander te leren kennen, kun je in een vroeg stadium de spiraal omdraaien. In partnergesprekken onderzoeken we de patronen van beiden. We gaan op zoek naar de neerwaartse spiraal en bekijken hoe we deze om kunnen buigen.

Daarnaast kan je me als bedrijf inhuren voor de psychosociale zorg voor de medewerkers. Hierdoor komen zij in hun authentieke kracht te staan en wordt het team sterker. Voor mogelijkheden kun je contact opnemen.