Puur ik

Tijdelijk gratis sessie

Heb je last van stress, vermoeidheid, angst of sombere gevoelens? Dit heeft vaak te maken met een stukje van onszelf dat we afwijzen of vermijden, meestal door eerdere pijnlijke gebeurtenissen. Deze hoeven niet eens zo groot te zijn. Ons kritische stemmetje weet ons snel te vinden. Met psychosociale therapie kijken we met compassie naar deze oude pijn en vind je je authentieke kracht terug.

Om te vieren dat Puur ik is uitgebreid, is de eerste sessie tijdelijk gratis. Daarna ben je vrij om het hierbij te laten of een nieuwe sessie te plannen. Na iedere sessie krijg je duidelijke handvatten mee om een stukje meer voor jezelf te gaan zorgen.

Welkomstaanbieding

Tijdelijk een sessie van € 80,- nu € 0,-

* In veel gevallen wordt de helft van de evt. vervolgsessies vergoed door de zorgverzekering

L: “Sabrina voelde mij feilloos aan en ik had/heb nog steeds veel aan haar tips. Zij heeft mij uit een heel diep dal getrokken, waarbij ik nu verder aan de slag kan gaan met mezelf. Heel dankbaar voor!”

Heb je interesse, wil je meer informatie of alleen even een kopje thee komen drinken om te kijken wat het voor jou kan betekenen? Vul dan hieronder je gegevens in.